Spring til indhold

Hvad kan du høre om

Her kan du læse om nogle af de udstillere, der er på messen og hvad de vil præsentere.

Odense Robotics

100+ jobs within robotics, drones and automation
Odense Robotics is one of the world’s top robotics clusters located in the city of Odense, Denmark. The cluster is home to more than 130 companies and more than 3,600 specialists innovating within robotics and automation. It’s home to one of the best robotic incubators in Europe, Odense Robotics StartUp Hub. And it’s home to more 40 education programmes and a university recognised internationally for robotics research. Build your career here in Odense Robotics alongside like-minded specialists, and become one of the cluster's next generation of heroes. We have 100+ available jobs at the moment – have a look at odenserobotics.dk/careers. You can also apply to all the companies at once. Our CV database enables people with a technical background to get noticed. Upload your CV here and all companies in our network will be able to access it.

 

Dalum Landbrugsskole

Vidste du, at man kan tage en landbrugsuddannelse og en gymnasial eksamen på samme tid?
- Det kan du på Dalum Landbrugsskole som EUX Landmand.

Tænker du på at starte på landmandsuddannelsen - og at høre om indhold i skoleforløbet, uddannelsesaftaler og praktikpladser.
- Så kig ind på vores stand - og se også mere på www.dalumlandbrugsskole.dk

Dalum Landbrugsskole er en kostskole, hvilket vil sige, at du kan bo på skolen, mens du tager din uddannelse. For mange er tiden på landbrugsskolen noget helt særligt, som man husker tilbage på resten af livet. Vi har ca. 250 elever om året, et dejligt studiemiljø og masser af sociale arrangementer.

 

PlayApply

www.PlayApply.dk er et website, hvor virksomheder præsenterer sig selv og gør sig selv attraktive overfor kandidater som er jobsøgende.
Vi er på JobMesse Fyn for at finde kandidater til vores kunder, som særligt er indenfor byggeri-, bil-, service- og modebranchen.

Kandidater får gennem os mulighed for at søge uopfordret på baggrund af de kompetencer som virksomhederne typisk efterspørger og kandidatens motivationfor virksomheden.

Vores platform er gratis for kandidater og vi har også taget et gratis jobtip med, som er 80% mere effektivt end den normale jobansøgning. 
Så kig forbi - vi glæder os til at møde jer!

 

 

Spillemyndigheden

Spillemyndigheden er en statslig styrelse, der sikrer et ansvarligt, fair og velreguleret spilmarked i Danmark til gavn for spillere og spiludbydere. Vi sikrer, at spil om penge foregår lovligt og reguleret. Spillemyndigheden udsteder tilladelser til pengespil og holder øje med, at de der har en tilladelse overholder lovgivningen. Vi sørger også for at beskytte de spillere, hvor spillet tager overhånd. Det gør vi fx via vores fortrolige hotline StopSpillet og Register Over Frivilligt Udelukkede Spillere (ROFUS), hvor spillerne kan udelukke sig selv. 

Vores medarbejderstab består primært af jurister, sagsbehandlere og medarbejdere, der har flair for data og det teknisk. 
PT. har vi et aktuelt stillingsopslag, hvor vi søger en kontorelev med opstart til 1. november. Se mere herom på vores hjemmeside

 

Halberg A/S

I Halberg koncernen dækker vi over flere forskellige forretningsområder, hvilket gør hverdagen spændende og alsidig. 
Vi er en traditionsrig og veldrevet familievirksomhed i Svendborg, og vi har aktiviteter indenfor tobak (Mac Baren Tobacco Company), hoteller (i Svendborg og Fredericia) og investeringer, hvor vi bl.a. ejer løbetøjsproducenten Newline. 

Virksomheden blev etableret i 1826 og overgik i familien Halbergs ejerskab i 1887. Derfor har vi også en lang historie og stærke værdier bag os samtidig med at vi er forandringsparate og skal tilpasse os nye markedskrav, lovgivning mv. Vi tilstræber et sundt arbejdsmiljø, hvor den enkelte medarbejders trivsel er højt prioriteret.  Både ledelse og medarbejdere har et højt engagement, hvilket understøttes af vores lave sygefravær og høje anciennitet, som begge vidner om en god arbejdsplads, hvor folk er glade for at være ansat. Kom forbi vores stand på messen og hør om jobmulighederne i vores forskellige forretningsområder. Vi glæder os til at møde dig. 

 

EURES

EURES står for European Employment Service og er et tilbud til alle EU-borgere, der ønsker at arbejde i et andet EU/EØS-land. 
Kom og hør hvilke jobs der er i udlandet, og hvordan du søger dem. Vi har EURES fra Finland og Tjekkiet med, og arbejdsgivere fra Irland, Storbrittanien, Spanien og Finland.
Vi holder oplæg kl. 11.15 i lokale A.
Følg os på Facebook ”EURES Danmark”!

 

HR-ON

HR-ON er en software-virksomhed, der udvikler cloud-baserede digitale HR-og rekrutteringsløsninger til virksomheder og organistationer. 
HR-ON leverer en 360-graders digital brugervenlig HR-løsning, der overflødiggør kedelig administration, så tiden kan frigives til den værdiskabende del af HR.
Vi er en arbejdsplads med et fladt hieraki og højt til loftet altid på jagt efter nye ansigter til vores hold. Vi beskæftiger i dag ca. 35 personer, der udfylder roller primært indenfor IT og kommunikation. Kig forbi og hør om mulighederne hos HR-ON i stand 3829.

 

Helphouse

Kan du kode eller er du skrap til marketing? Og kunne du tænke dig at være en del af et hurtigtvoksende startup, så kig forbi vores stand. helphouse.io er et kreativt tech start-up som har fundet en niche. Vi arbejder med at forbedre kundeservicen for andre virksomheder og hjælper blandt andet nogle af landets største virksomheder som f.eks. Salling Group, Sennheiser og TV 2. Det gør vi gennem kundeservicesoftwaret Zendesk hvor vi agerer konsulenter. Derudover udvikler vi også vores egne software-løsninger, som virker ovenpå Zendesk og sælges til kunder i hele verdenen. Vi er på bare 2 år vokset til at være knap 20 #helpsome ansatte. Hvis du er skrap til React eller Python eller NodeJS - så har vi noget du skal høre mere om. Eller er du super glad for at arbejde med marketing - så kig forbi.

 

TeachFirst

Teach First Danmark er en nonprofit organisation, som arbejder for at sikre alle børn i Danmark muligheden for en god uddannelse, uanset social baggrund. Det gør vi ved at engagere nogle af de dygtigste bachelorer og kandidater fra alle studieretninger til et toårigt graduate-program, hvor de som folkeskolelærere i udsatte områder og som kommende ledere vil undervise og løfte de børn, som har allermest brug for det. 
 
Programmet er fuldt lønnet og indebærer, at man underviser fuld tid på en folkeskole i et udsat område. Samtidig gennemfører man en fuld læreruddannelse på 150 ECTS samt workshops med fokus på læring og ledelse.

Vi leder efter profiler med stærke personlige og faglige kompetencer. Fælles for dem er, at de alle brænder for at gøre en forskel, elsker at undervise og vil være med til at sikre alle børn i Danmark muligheden for en god uddannelse - uanset social baggrund. 

 

 

Novo Nordisk

Novo Nordisk er en global pharmaceutisk virksomhed med ca. 42.000 medarbejdere i 80 lande. Novo Nordisk producerer blandt andet insulinprodukter, der bruges af mere en 29 millioner mennesker på verdensplan.

Derfor er der brug for mange forskellige medarbejdere i Novo Nordisk. Om du drømmer om at blive operatør, maskinmester, kemiker, marketingsekspert, pharmaceut, robottekniker, ingingør eller meget andet kan der være job til dig hos os.

I Novo Nordisk er det dine evner, dit engagement og dine ambitioner, der hjælper os med at forbedre mange menneskers liv. 

Vi glæder os til at møde dig til en snak om dine fremtidsmuligheder.

 

 

Odense Kommune

Odense Kommune 
Er du nysgerrig på job- og karrieremuligheder hos Odense Kommune? Er du i tvivl, hvor netop din faglighed kunne passe ind? Vi står klar til at fortælle om de mange muligheder, du har ved Fyns største arbejdsplads, hvor ca. 14.000 ansatte med forskellige fagligheder hver dag løser opgaver med borgeren i centrum. 

Elev i Odense Kommune 
Overvejer du, om en erhvervsuddannelse er vejen for dig? Måske står du og skal vælge mellem gymnasiet og en erhvervsuddannelse – men hvorfor ikke tage begge dele med en EUX-uddannelse? Kom forbi vores stand, hvor du kan høre mere om vores 13 forskellige erhvervsuddannelser og det, at være elev i Odense Kommune.

 

 

Faaborg-Midtfyn Kommune

Kom og besøg vores stand, hvor du kan prøve vores tombolahjul og få en snak om vores dejlige arbejdsplads.
Vi har på standen medbragt et udpluk af vores ledige stillinger, som du skal se.
På standen står personale fra social- og sundheds- og kontorelev-området klar til at fortælle om vores tilbud til dig.
Vi ses på Jobmessen  - stand 4042

 

Makeup Artist & Stylist Skolen

Vi er en Makeup Artist & Stylist skole der igennem de sidste 30 år har uddannet rigtig mange til professionelle makeupartister i hele Danmark og andre nordiske lande.  Vi tilbyder uddannelser, kurser og personlig vejledning i din makeup samt produkter. Vi er med på messen og kan tilbyde interesserede en let og hurtig makeup lagt af vores elever, der pt. er i gang med uddannelsen. 

Sønderborg Kommune

Sønderborg-området tilbyder brede karriere- og videreuddannelsesmuligheder. Kom og hør nærmere om aktuelle jobåbninger og tilflytter-ordninger, som kan have din interesse. 

 

Rybners

På vores Rescue Center Denmark (RCD) i Esbjerg, har vi mange forskelligartede redningsopgaver for : Forsvaret, Politiet, Ambulancebehandlere/reddere, Falck, Militæret, SOS Dansk autohjælp, private virksomheder (mange indenfor offshore/wind sektoren)
Det kan være lige fra 1. hjælp til hvordan man trækker en person op fra en brønd med giftige dampe. 
Det kan være farlige dyr som skal reddes/fjernes.
Det kan være SOS dansk autohjælp, som skal lære hvordan en bil trækkes op fra grøften uden at skade bilen mere end den er.

Alle vores instruktører er faglærte, ofte med en baggrund i branchen, erhvervsuddannelse, gymnasieuddannet, 5 års erhvervserfaring, et par fag på A niveau og en diplom uddannelse.
Vores efteruddannelser er derfor henvendt til alle som har en faglig baggrund, som skal videre efteruddannes eller opkvalificeres alt efter virksomhedens behov!

 

 

Syddanske Erhvervsskole

Kom og hør om kurser inden for Ejendom og grønne områder. Vi har f.eks. kurser i Batteriværktøj og Robotplæneklipper. Vi har kurser inden for Bygge og Anlæg samt VVS/blik. Vi har mange forskellige kurser lige fra Tapetopsætning, Åbent værksted hos blikkenslagerne til fjernvarmekurser hos VVS. Desuden har vi kurser som Teleskoplæsser og Vejen som arbejdsplads. Er du nysgerrig på kurser inden for Lager og transport samt chauførkurser, så er vi også klar til en snak med dig..

Kunne du tænke dig at tage en erhvervsuddannelse og er du interesseret i enten fagretningen Robot, teknologi og automatik - Byggeri, energi og konstruktion - Mennesker, livsstil og sundhed - It, netværk og design eller Motor, transport og teknologi, så kom og få en snak med os. Vi udbyder også Odense Tekniske Gymnasium, som du også vil kunne høre mere om hos os. 

Vi glæder os til at se dig. Du er altid velkommen.

 

 

Verisure

Hos Verisure søger vi kørende sælger, som vil være med til at sælge markedets bedste sikkerhedsløsninger samt levere en sublim kundeoplevelse.
Herved søger vi en profil som trives i at arbejde med det opsøgende salg i et præstationsorienteret miljø. Hos os vil man få ansvaret for hele salget fra A-Z. 
Som kørende sælger hos os er det vigtigt, at man er god til at strukturere sin egen hverdag. I den forbindelse spiller fleksibilitet en stor rolle, da vi både sælger til erhvervskunder samt private kunder.  

 

 

HF & VUC FYN

Hos HF & VUC FYN vil du møde alle vores uddannelser. Vi har Almen Voksen Uddannelse, Forberedende Voksen Uddannelse, Ordblindeundervisning samt HF uddannelser og fjernundervisning. Mød vores elever fra HF e-sport, som kan vise dig hvordan der spilles Aim Botz. 
Vi jammer også lidt. HF FLOW kigger forbi for at spille guitar for os andre😊
Vi glæder os til at møde og snakke med jer alle.

 

Ringkøbing-Skjern Kommune

Ringkøbing-Skjern er DANMARKS STØRSTE ARBEJDSPLADS. Her er plads til at få et arbejde. Vi har flere arbejdspladser per 100 indbyggere end Aarhus, Herning eller Odense. Du får plads til en dynamisk karriere, plads til drømmehuset og plads til at leve her hos os.

Ringkøbing-Skjern er centrum for vækst. Vi er en af de kommuner, der eksporterer allermest per indbygger. Og vi er ekstra stærke indenfor grøn energi, kystturisme, produktionsindustri og landbrug & fødevarer,

Ikke nok med det. Faktisk er Ringkøbing-Skjern et af de steder i Danmark med mest tilfredse medarbejdere. Du får høj jobsikkerhed og stor indflydelse. Og uanset om du er faglært eller videreuddannet, har vi brug for netop dig.”

Vi er i særlig høj grad på jagt efter: smede, svejsere, CNC’er, produktionsteknologer, montører, procesoperatører – ligesom vi også er på jagt efter kandidater til turist- og restaurationsbranchen: kokke og tjenere. 

Så kom forbi stand 3650 og få en snak med os.

 

AMU-FYN

Kom og besøg AMU-Fyn på jobmessen i Odense Congres Center torsdag d. 12. september 2019, kl. 10-15. 
Allerede inden du går ind møder du AMU-Fyn's væltebil, som du har mulighed for at få en prøvetur i, eller måske du er frisk på at prøve vores forhindringsbane med promillebrillerne!

Indenfor møder du også AMU-Fyn på stand 4500. Der har du udover transport også mulighed for at få vejledning og høre om jobmuligheder indenfor det grønne, svejsning, bygge/anlæg, rengøring samt få generel information om efteruddannelse. Vi står klar til at hjælpe dig på vej! 

 

 

FireKill

VID Fire-Kill er en privatejet virksomhed beliggende i Svendborg.
Vi arbejder med salg, udvikling og produktion af fast installerede vandtågesystemer til brandbekæmpelse i maritime, industrielle og kommercielle miljøer rundt omkring i verden. 
Alle vores produkter udvikles og produceres i Svendborg. 

 

 

AMU VEST

Drømmer du om et job  offshore i olie og gasbranchen eller i vindmøllebranchen.
Vi tilbyder i kurser og uddannelser inden for stilladsbyggeri, overfladebehandling, GWO, Rope Acces, Faldsikring, højderedning og meget mere,  som du skal bruge til offshorearbejde.
Mange af kurserne giver også gode muligheder for at få arbejde på land.
Overvejer du en EUD eller EUV uddannelse kan du også få uddannelsen til faglært overfladebehandler hos os.
Så besøg AMU-Vest standen nr. 3615. Vi står lige ved siden af nogle af de virksomheder, der er klar til at ansætte dig.

 

MEPLOY 

Meploy er en digital platform der gør det nemt for virksomheder og vikarer at finde hinanden. Vi tilbyder et fleksibelt arbejdsliv, hvor man som vikar er en del af vores vikar community. Vi arrangerer sociale begivenheder og deler 10% af  vores overskud med vores community. 

Vi håber på at se dig til messen, hvor du kan vinde en meploy t-shirt! Du kan også møde Marlene og Olga fra meploy teamet, som kan hjælpe dig i gang. Kan du ikke vente til den 12. september, så gå allerede ind på meploy.me i dag og opret en gratis profil.  Find meploy på standnummer 3704.

 

Odense Hospital Project Team Joint Venture

Vores Deputy Project Manager, Alessanrdo Tosello, vil have et oplæg om projektet kl 10:30 og ellers kom og mød os på stand nr. 3215.

 

Byg til Vækst

Hvis du er interesseret i bygge- og anlægsbranchen, men måske ikke lige helt kender mulighederne i branchen, så læg vejen forbi Byg til Vækst-standen. 
Her kan du få inspiration til, hvordan du får foden indenfor i en branche med rigtig gode job- og uddannelsesmuligheder. Hvad enten du går efter et ufaglært job eller gerne vil snuse til branchen, for at finde ud af, om en faglært uddannelse er noget for dig, så er der inspiration og gode råd at hente her.
Vi ses på stand nr. 3412

OnlinePlus

OnlinePlus er et stort full-service bureau med beliggenhed i Odense.
Vi beskæftiger til daglig 35 skønne ansatte, som alle har deres helt specielle betydning i virksomheden.
Vi tror nemlig på at grundigt samarbejde mellem alle vores specialister giver et rigtig godt resultat for vores kunder og der ved er vejen frem til at skabe succes.
 
Vi har alt samlet under ét tag inden for design, webudvikling, tekstforfatning, marketing og har også vores erhvervskonsulenter som sætter hele møllen i gang.
OnlinePlus er super skarpe til at gøre danske virksomheder synlige online og har efterhånden sat et par tusinde løsninger i søen som er alt fra WWF, SF, Unicef og Audi til den lille frisør om hjørnet.
 
Kom forbi stand 3831 og få en snak med vores to kollegaer Maria og Malene – de kan fortælle meget mere om de stillinger vi har i huset.

 
 

 

FK Distribution

Hos FK Distribution søger vi omdelere i alle aldersgrupper. Der er ingen særlige forudsætninger for at blive omdeler, vi kræver blot, at du er ansvarsfuld og pligtopfyldende omkring jobbet.

Jobbet som omdeler kan dermed være en god start for dig som jobsøgende eller et supplement til et andet deltidsjob. Vi har omdeling to gange om ugen og en rute tager typisk 1-2 timer at omdele. Det er naturligvis muligt for voksne omdelere, at få flere ruter på sigt.

Kom og besøg os på standnr. 4130 på jobmessen i Odense Congress Center torsdag den 12. september. Så tager vi en snak omkring dine muligheder for et job som omdeler.

Jobmesse Fyn
  • Samarbejde mellem de fynske jobcentre og A-kasserne
  • www.jobmessefyn.dk