Hvad kan du høre om

Her kan du læse om nogle af de udstillere, der er på messen og hvad de vil præsentere.

Skive College

Skive College deltager og præsenterer Værktøjsuddannelsen består af 2 trin værktøjsmager- og værktøjsteknikeruddannelsen. Det er en højteknologisk
uddannelse, som handler om at lære opbygning af masseproduktionsværktøjer, både konstruktion og håndværk.

- Støbning i plast og metaller 
- Bukning, snit og stans af metalkomponenter
- andre teknologier til massefremstilling

Målgruppen (profilen) er unge og voksne med flair for teknik, programmering, akkuratesse og kreativitet.

 

Frivilligcenter Odense

Frivilligcenter Odense repræsenterer Odenses mere end 120 frivillige sociale foreninger på Jobmessen. Kig forbi vores stand og hør om hvordan du som frivillig har du mulighed for at styrke dine faglige og sociale kompetencer, indgå i nye meningsfulde fællesskaber og samtidig have mulighed for at styrke dine job- og karrieremuligheder. Kom og få en snak med os om dine muligheder, vi glæder os til at snakke med dig. Læs mere på: www.frivilligcenter-odense.dk eller find "Frivilligcenter Odense" på Facebook.

 

 

MindRocket

MindRocket, i samarbejde med vores underviser i LinkedIn, Dorte Møller Madsen (Stormvind) – giver små oplæg i løbet af dagen om de bedste og værste måder, at være tilstede på LinkedIn. Du får brugbare tips og tricks med i hånden og mellem oplæggene er der mulighed for at skrive sig på en liste til en lille ”one on one” session med Dorte, hvis du har et konkret spørgsmål til LinkedIn. 
Der er begrænsede pladser til ”One on one” sessions, så kom i god tid. Men uanset om du når med på listen eller ej, så får du super skarpe ideer og tips, hvis du kommer og hører et af Dortes oplæg.

 

    

 

WorkLiveStay

Find din karriere i Syddanmark
I Syddanmark findes nogle af de førende, mest spændende og ambitiøse virksomheder i Danmark. Virksomheder, som er i vækst og derfor på udkig efter nye talenter.
Dygtige medarbejdere er en forudsætning for succes og vækst i dem alle, og i foreningen work-live-stay arbejder vi for at bygge bro mellem syddanske vækstvirksomheder og de bedste talenter.
Vi har derfor lanceret Den Syddanske Karriereportal, hvor du blandt flere end 230 virksomheder kan søge efter de virksomheder, som efterspørger dine specifikke kompetencer. Du kan herefter gå på udkig efter ledige stillinger i virksomhederne, søge uopfordret eller begynde at følge og bygge netværk med virksomhederne.
Find portalen på worklivestay.dk eller kom forbi vores stand 4242 og hør mere!

 

 

Svendborg Seniorerhverv

Hvem er Svendborg Senior Erhverv? Vi er et landsdækkende netværk under Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering - som har til formål at formidle jobs til aktive jobsøgende over 50 år - uden omkostninger for arbejdsgivere. Netværket består af 22 selvstændige netværk med ca. 2000 aktive medlemmer.
Netværkene samarbejder både regionalt og landsdækkende.

Læs mere på www.sesv.dk

 

 

Dalum Landbrugsskole

Vidste du, at man kan tage en landbrugsuddannelse og en gymnasial eksamen på samme tid?
- Det kan du på Dalum Landbrugsskole som EUX Landmand.

Tænker du på at starte på landmandsuddannelsen - og at høre om indhold i skoleforløbet, uddannelsesaftaler og praktikpladser.
- Så kig ind på vores stand - og se også mere på www.dalumlandbrugsskole.dk

Dalum Landbrugsskole er en kostskole, hvilket vil sige, at du kan bo på skolen, mens du tager din uddannelse. For mange er tiden på landbrugsskolen noget helt særligt, som man husker tilbage på resten af livet. Vi har ca. 250 elever om året, et dejligt studiemiljø og masser af sociale arrangementer

 

Munck

Munck er en entreprenørvirksomhed, som i Danmark består af Munck Forsyningsledninger, Munck Asfalt, Munck Havne & Anlæg samt Munck Civil Engineering. Vi arbejder med mange forskellige projekter i hele landet, og er bl.a. med til at bygge Odense Letbane. Vi efterspørger løbende mange forskellige profiler i Munck bl.a. maskinførere, håndmænd, anlægsstruktørelever, formænd og projektledere. Vi har både faglærte og ufaglærte medarbejdere ansat som maskinførere og håndmænd. Det vigtigste er, at du viser initiativ og interesse, og er villig til at lære af vores erfarne og dygtige medarbejdere.

 

 

House of Code

De besøgende på vores stand kan forvente at høre om en ny spændende IT virksomhed i Odense, som udvikler AWESOME apps.

Vi ønsker at levere AWESOME løsninger med brugeren i centrum, således at det skaber værdi. 
Vi er på jobmessen for at lede efter mennesker der er passioneret for det at lave AWESOME apps, samt inspirere mennesker til at vælge en uddannelse indenfor programmering. 

Vi ønsker at vores kolleger besidder nedenstående menneskelige værdier, da vi selv forsøger at efterleve disse hver dag. 

Højt drive
Vi er passionerede appudviklere der brænder for at levere awesome løsninger

Et stærkt team
Vi spiller hinanden bedre. Derfor bygger vi på tætte relationer og et stærkt samarbejde, internt såvel som eksternt
God karma
Vi møder alle med tillid og åbenhed; det gør en forskel
Ha’ det sjovt
Vi har det sjovt, men arbejder hårdt og når vores mål

MACE Group

Mace Group er et britisk firma som arbejder som General Contractor og bygger Odense Data Center i Tietgenbyen. 
Det store byggeri repræsenterer alle jobs indenfor bygge og anlægsbranchen, men også andre typer af stillinger, som fx administration, vagt, rengøring og kantinedrift.
På vores stand kan du møde vores Employment Affairs, hvor du kan blive skrevet op i vores Odense Talent Pool. En emnebank med henblik på fremtidige stillinger.
I et projekt så stort, er der mange typer arbejde, som skal udføres og opgaver som skal spille sammen for, at et færdigt datacenter er i drift. 
 
Mace Group har mere end 5.000 ansatte i hele verden – med kontorer i London, Dubai, Johannesburg, New York og Hong Kong. 
Læs mere på www.macegroup.com

 

 

Ryslinge Tagdækning

På stand 3010 vil du møde Ryslinge Tagdækning A/S, hvor vi glæder os til at fortælle dig om faget og arbejdet som Tagdækker – et godt og spændende job på toppen. 
Vi lægger tag med hjertet og brænder for det vi laver. Hos os får du Stolthed, Ligeværdig og Samarbejde med ovenikøbet. Vigtige værdier, som vi lever efter hver dag og der skal understøtte, at vores engagement, kvalitet og service som landsdækkende tagpapekspert altid er i top. 

 

 

PLAYapply

PLAYapply er Danmarks nye videojobportal.

Vi skaber det rette match hurtigt og effektivt, ved at bruge video som primær kommunikation mellem virksomhed og kandidat. På playapply.dk opretter du din jobprofil, uploader din præsentationsvideo og får adgang til en lang række spændende jobs, der præsenteres på video af virksomheden.

Med din præsentationsvideo, giver du også virksomhederne mulighed for at finde dig. Vi mener at video er vejen frem - uanset branche eller stillingstype - fordi passion, personlighed og performance skal mærkes og ikke bare læses.

 

Fiberline

På udkig efter dit næste job?

Så tag med til Jobmesse Fyn og mød os på messen. Vi er med hele dagen, så kig forbi vores stand og hør om dine muligheder for at komme til at arbejde med fremtidens materialer i et job som fx operatør, ingeniør eller sælger. Vi holder også et oplæg om brancheskift og de forskellige baggrunde man kan have, når man arbejder på Fiberline.

 

FK Distribution

FK Distribution søger omdelere fra 13 år til ? til at omdele ruter forskellige steder på Fyn. 
En rute tager 1-2 timer og skal omdeles 2 gange om ugen. Jobbet er meget fleksibelt da der er 2 dage til hver omdeling og det er derfor meget velegnet som fritidsjob, studiejob, deltidsjob eller til at supplere pensionen. Vi stiller en cykeltrailer gratis til rådighed til omdeling af byruter og på landruter skal du bruge egen bil, men får til gengæld skattefri kørselsgodtgørelse. 
Kom og hør mere på standnr. 4130.

 

 

Forening Norden

Leder du efter et arbejde og kunne du tænke dig at kombinere det med at opleve Norden? 
Forestil dig at arbejde på en islandsk gård midt ude i den barske natur, eller et arbejde på et skiresort i Norge, hvor du kan stå på ski hver dag. 
Nordjobb hjælper dig, der er mellem 18-30 år med at finde et arbejde, et sted at bo og arrangerer et kultur- og fritidsprogram under dit ophold.
Dit Nordjobb kan starte i dag! Så kom og hør mere i vores stand. 

 

TA-Vikar

Ta-vikar søger faste vikarer til køkken og kantine på Fyn. Vi kan tilbyde 25-30 timer om ugen i tidsrummet kl.07.00-15.00. Vi søger faglærte kokke - smørrebrødsjomfruer - køkkenassistenter ernæringsassistenter mm. Er du ufaglært, skal du som minimum have 3 års erfaring fra køkken-kantine branchen.
Vi ses på stand 4004.
De bedste hilsner Tabitta og Alice

 

Navteam

Navteam  er en dansk virksomhed, som ligger i Svendborg. Vi sælger og servicerer maritim elektronik – dvs. alt hvad der vedrører skibes kommunikations- og navigationsudstyr. Vores kunder sejler world-wide, og vi møder vores kunder i den havn, hvor behovet nu er. 
 
Vi er p.t. 24 ansatte i Svendborg, og det er en blanding af kontorfunktionærer og teknikere. Derudover har vi yderligere 4 medarbejdere i vores datterselskab Tanjung Pelepas i Malaysia. 

Vi har et fantastisk team af dedikerede medarbejdere og et uformelt men professionelt arbejdsmiljø. Vores værdier er engagement, fleksibilitet og ansvarsbevidsthed. 

www.navteam.com

 

AMU SYD

På standen vil man kunne møde 2 faglærer og 2 elever fra grundforløbet, der på en attrap vil vise hvad man opnår af kompetencer på grundforløbet til uddannelsen som teknisk isolatør. Få evt. svar på spørgsmål omkring hvordan man opnår merit på grundforløbet og hovedforløbene, hvis man har en tidligere påbegyndt eller gennemfør uddannelse.

Tal med os om behovet for arbejdskraft i de forskellige regioner, og hvordan vi hjælper med en praktikplads.
Tal med eleverne om deres oplevelse af uddannelsen og hvilke ambitioner de har.

Se hvordan enkelte arbejdsopgaver udføres i praksis, og at isolering er mere end glasuld.
Test din viden omkring geometri.

 

 

Fjernvarme Fyn

Fjernvarme Fyn leverer fjernvarme til mere en 90.000 kunder. Og vi arbejder hver dag for at sikre, at produktion og forsyning udvikler sig til fremtidens grønne samfund.

Det kræver et væld af forskellige kompetencer i hverdagen. Og det ses tydeligt i sammensætningen af vores knap 300 medarbejdere.

Her er både håndværkere, akademikere og ufaglærte. Nogle er netop trådt ind på arbejdsmarkedet, mens andre har mange års erfaring. Det skaber en mangfoldig virksomhed med plads til forskellighed.

 

 

Rynkeby Foods

Rynkeby Foods er en moderne og innovativ virksomhed, hvor der bliver investeret i at have et højt automatiseret produktionsanlæg. Rynkeby Foods sætter høje mål for ansvarlighed og kvalitet.
Rynkeby Foods har ca. 250 medarbejdere, hvoraf 136 arbejder i produktionen.
Vi har uddannelsesstillinger inden for fagene procesoperatør og automatiktekniker. Og vi søger kandidater til begge job.  I øjeblikket har vi 12 under uddannelse.
Rynkeby uddanner medarbejdere til at tage ansvar i jobbet, til at bidrage i forandringsprocesser og til at samarbejde om kontinuerlige forbedringer.
Rynkeby Foods er ejet af den tyske juicekoncernen Eckes-Granini, der har datterselskaber i 10 europæiske lande.

 

STOK Emballage

Velkommen til vores verden – en smartere måde at pakke på

STOK Emballage blev grundlagt i 1978 og er en familieejet virksomhed med hovedafdeling og lager beliggende i Langeskov. Derudover er der egen papproduktion & lager i Middelfart samt salgskontor i Sorø.

STOK koncernen består af STOK Emballage K/S, Jessen Emballage, Olitec Packaging, STOK Fleksibel, STOK Poortuut (Grønland) og STOK Opakowania (Polen). Koncernen har i alt 126 medarbejdere, hvoraf de 69 er ansat hos STOK Emballage. Omsætningen lå i 2017 på 314 mio. kr.

STOK Emballage er en af Danmarks største leverandører af emballage. Vi dækker en industrivirksomhed 100% på emballagepro¬dukter og tilbyder alle former for emballageløsninger.

Læs mere om os og vores verden på stok.dk

 

 

Verisure

Drømmer du om at starte en karriere inden for salg? Trives du med at tale med mennesker? Har du gode overtalelsesevner? Formår du at yde en god kundeservice? Så er det måske dig vi står og mangler på vores afdeling i Odense.
Du vil kunne høre nærmere om en typisk hverdag som Verisure salgskonsulent og møde nogle af de konsulenter der er i marken til dagligt.